Kiemelt ajánlatok
Legújabb termékek
6.900 Ft

 Nyolcszoros hatás - Myco Crystal Extraktumok

Brazil csiperke, a Shiitake, a Bokrosgomba és a gombák királya a Pecsétviaszgomba gyógyászatban történő alkalmazása már több száz éves múltra tekint vissza.

Cikkszám: 2147
Raktáron
8.700 Ft

Myco Crystal Extraktumok - Nyolcszoros hatás

A gombák hatóanyagai együttes jelenlétükkel szinergista hatást képesek kifejteni a szervezetben. Amennyiben különböző élettani területeken szeretnénk javítani egészségi állapotunkat, érdemes egyszerre több gomba extraktumát, őrleményét fogyasztanunk.

Cikkszám: 2149
Raktáron
8.000 Ft

Karácsonyi_díszKarácsonyi Bon Bon válogatásunk

Cikkszám: 2172
Raktáron
4.500 Ft

Karácsonyi Bon Bon válogatásunk.

Cikkszám: 2171
Raktáron
3.500 Ft

Az emésztőrendszer vitaminja!

Amennyiben azt szeretnénk elérni, hogy a kapszulában lévő hatóanyagból a lehető legtöbb jusson el a béltraktusba, válasszuk a DR kapszulás változatot!
A DR kapszula ellenáll a gyomorsavnak, amíg a gyomorban tartózkodik, így a kapszula tartalma a bélrendszerben fog kioldódni és kifejteni a hatását.

 

 

Cikkszám: 2164
Raktáron
1.800 Ft

Csökkentse a naponta elfogyasztandó víz deutérium tartalmát.

A Crystal Silver Natur Power D by D egy ezüstözött aktív szén töltettel ellátott vízkezelő berendezésen szűrt, reverse osmosissal tisztított víz. Emiatt legfeljebb 1-2 ppm ezüstöt tartalmaz.

 

Cikkszám: 2166
Raktáron
800 Ft

Crystal Cosmetic 84M Trace Minerals Body Spray

A Crystal Cosmetic testpermet ezüst kolloid alapú, Trace Minerals 84M ásványi anyagokat tartalmazó formula intenzíven ápolja a bőrt.  Gyorsan a bőrbe szívódik, nem hagy maga után zsíros réteget, valamint kellemes illatot ad a bőrnek.

Cikkszám: 2163
Raktáron
2.250 Ft
A Flavin7 Sport Amino BCAA+ a sportolók és a nehéz fizikai munkát végzők számára nélkülözhetetlen ásványi anyag, nyomelem, aminosav és flavonoid komplex. Összetevői gátolják az izomlebomlást, segíthetik az izomépülést a terheléses időszakok alatt és között.
Cikkszám: 2160
Raktáron
800 Ft

Egészséges finomság! FruitCafé tartalommal.

Fantasztikus ízvilágú, flavonoid tartalmú, töltött étcsokoládé, 100% természetes összetevővel, plussz gyümölcskávé tartalommal!

Cikkszám: 2155
Raktáron
1.000 Ft

Egészséges fínomság!  4G Extra tartalmú BonBon

Fantasztikus ízvilágú, flavonoid tartalmú, töltött étcsokoládé, 100% természetes összetevővel, plussz 4G Complex: Bokrosgomba, Süngomba, Brazil csiperkegomba, Pecsétviaszgomba tartalommal!

Cikkszám: 2159
Raktáron