Mobirise Web Maker


FLAVIN 7 VITAMIN

Az immunrendszer erősítésére


Testünkben a szabadgyökök és az antioxidánsok közti élethosszig tartó háború zajlik. Számos tanulmány bizonyítja, hogy a vörös gyümölcsökben ezek belül is azok magjában található koncentrált flavonoidok több olyan kedvező hatással rendelkeznek melyek pozitívan hatnak egészségünkre.

A flavonok erős antioxidáns hatásúak így óriási a szerepük a szív és érrendszeri megbetegedések, a tumoros betegségek megelőzésében és azok gyógyításában. Továbbá rendkívül hatékony segítségnek bizonyultak a bőrfiatalság megőrzésében is.
A flavonoidok jelentős képviselője a citrusfélékben is megtalálható rutin, amit Szent – Györgyi Albert izolált először, és P-vitaminnak nevezett. A C -vitamin hatását aktivizálja és kiegészíti, így általában együtt alkalmazzák őket. Napjainkban, fejlett technológiák segítségével, a gyümölcsök esszenciájának kinyerésével olyan táplálékkiegészítőkbe süríthetők a jótékony hatású flavconoidok, amelyek támogatják az immunrendszerünk helyes működését. Az emberi szervezet fejlődéséhez, sokféle vitaminra és ásványi anyagra van szükség.
A szükséges anyagok közül a legtöbb megtalálható a zöldségekben, gyümölcsökben, vagy táplálékkiegészítőkben. Mivel, ma már nem jutunk kellő menniségű hatékony vitamin és ásványi anyagot tartalmazó természetes növényi ételhez, szervezetünkben hiánybetegségek is alakulhatnak. A stressz és egyéb, az egészségünket károsan befolyásoló tényező következtében rákos sejtburjánzás is kialakulhat. 

A probléma megelőzése, vagy kezelése érdekében, sokan szednek vitaminokat és táplálékkegészítőket. 


Számos készítmény azonban olyan szintetikus vitaminokat tartalmaz, amelyek kevésbé hasznosíthatóak a szervezet számára. 

Mivel ezek alig szívódnak fel, nehezen jutnak el az emésztőrendszerből a vérkeringésbe és mert kémiai felépítésük eltér a természetes ételekétől, ezért nem túl hatékonyak.

A Flavin 7 mineral azonban olyan táplálékkiegészítő, amely könnyen felszívódó természetes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.


A kis fehérjeépítőelemekhez, kötődő ásványi anyagok, könnyedén jutnak át a bélfalon majd a vérből a sejtekhez, segítve azok kémiai reakcióit ami elengedhetetlen a szervezet egészséges működéséhez.

Összességében a flavonoidok az emberi testben zajló biokémiai folyamatokat szabályozzák, mint például az antioxidáns hatás és vagy szabadgyök-befogás, immun erősítés és gyulladáscsökkentés, a véredényrendszer működését és állapotát fokozó hatásuk az egész emberi test működését jótékonyan támogatják.

Ezért a flavonoidok igen széleskörű pozitív élettani hatással rendelkeznek. A májvédő, a vírus és baktérium elleni, hatékonyságuk mellett segítik a sejtöregedési folyamatok lassítását. Fokozzák az olyan enzimek működését, amelyek a szabadgyökök eltakarításáért felelősek.
 Miután a fenti tulajdonságok több esetben egymással összefüggnek, ezért javasolt a flavonoidokat koncentrált formában tartalmazó Flavin 7 mineral napi fogyasztása, mellyel sokat tehetünk szervezetünk optimális működéséért.